who I am and not who I want be.

Néhány részlet kicsi világomból, néhány dolog, ami foglalkoztat. Ami épp eszembe jut, ha sétálok az utcán, és le akarom írni. Ami megfog, tetszik, megnevettet... Szerethető. Ismerj meg, anélkül, hogy ismernél! (:

Mobilpont-ajánló

SOS, I'm a teenager!

2011.02.06. 17:59 Dreamergirl

Szerintem ez a mondat már minden 13-17 év közötti fiatal fejében megfogalmazódott, legalább egyszer. Bár csak nemrég léptem be a kritikus időszakba, és nem mondhatom, hogy a pokol összes bugyrát megjártam már, mégis egyre többet gondolok arra, hogy de lennék egy kicsivel fiatalabb, vagy éppen idősebb, csak ne az, ami most vagyok! ;)
Viszont ez, valljuk meg őszintén, nem a legjobb hozzáállás, ugye? Mert a percért, a pillanatért kell élni, nem pedig azért, mert majd úgyis lesz valami.
Összegyűjtöttem nektek a tinikor előnyeit :D

Barátok. Ebben az időszakban köttetnek a legerősebb barátságok, ezt ugye te is tudod? Úgyhogy írány az LB, csapjatok egy jó kis pizsipartit, erősítsétek a kapcsolatotokat.

Viták. Ne nézzetek így, ez igenis jó! Pubertáskorban rengeteget veszekszel, és ez klassz, mert megtanulhatod, hogyan kezeld az indulataidat, hogyan hűtsd le magad, hogyan kerülj el egy rizikós helyzetet. Gondolj bele, ha most ezt nem tapasztalod meg, néhány év múlva a főnököddel kezdenél el vérremenő szópárbajt folytatni... ugye hogy jobb a kishúggal hisztizni? :P

Szerelem. Minden bizonnyal a legizgalmasabb érzés (a legfájdalmasabb is), és a tiniknek ebből bőven kijut :P

Tudás. Bár valamit elkezdeni soha nem késő, a műveltséged alapjait most szerzed meg, hiába akarod húzni, halasztani a dolgot.

Lazulás. Gondolhatjátok, hogy hülye vagyok, hiszen ott az a rémes suli, az a kínzókamra... de a suli semmi, ahhoz képest, amilyen kényszereket a jövendőbeli munkahelyed fog majd okozni :P (Nos igen, ha ezt Nekem mondanák hajnali hatkor, amikor fel kell kelnem minden áldott hétköznap, nem érezném tőle jobban magam :P:P)

Nyár ♥. Igen, a nyár egyedül a fiatalok kiváltsága. Anyud vagy apud valószínűleg nem engedhetik meg maguknak, hogy a nyár minden napján egyig aludjanak :) Ha másért nem, azért a két hónapért messze megéri 9 és felet szenvedni :):)

 

Remélem ezek után kicsit kellemesebbnek tűnik a pubertás (:
Üdv, Dreamergirl
 

Szólj hozzá!

Címkék: pro kor tini tinédzser pubertás kontra teenager

A bejegyzés trackback címe:

https://mylittledream.blog.hu/api/trackback/id/tr732642572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása